kampioenen

 In Teamnieuws

“Het is gelukt!” Zegt Bennie Berghuis, leider en hoofdtrainer ad interim van VVMamio. “We zijn kampioen en zijn gepromoveerd in de derde klasse zaterdag, en dat vier wedstrijden voor einde seizoen!” Het lijkt een droom maar het is helemaal waar, een schitterend seizoen met 59 punten in 22 wedstrijden, 91 doelpunten en alleen een wedstrijd verloren.

Dit sprookje begint in juni 2016 wanneer de trainer tekent  voor Mamio, die dag dat Roy Tewary, voorzitter van vv Mamio, verklaart dat hij de meest geschikte persoon is voor de club, de spelers en de supporters.

Zo is het geweest, het seizoen is nog niet afgelopen maar Mamio is al kampioen . Supporters, sponsoren en het bestuur zijn zeer tevreden en vanaf morgen gaan de nieuwe plannen  van start.

Berghuis is uiteraard in zijn nopjes met het  kampioenschap en spreekt van een geplande situatie.

Hij is al druk bezig met  het nieuwe seizoen, en als er wordt gevraagd over detail: “ben op zoek naar 4 of 5 nieuwe spelers , maar ze moeten goed in het team passen, omdat we ook in het nieuwe seizoen mee gaan doen voor het  kampioenschap” dus het sprookje wordt vervolgd? “Wij geven altijd ons best en dit resultaat willen we graag  volgende jaar herhalen. En daar gaan wij nu al mee aan de slag.””

Dit is hun wens en dit is het bestuur zijn wens ook.

R S

Recent Posts

Leave a Comment

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht. Wij proberen binnen 5 werkdagen te reageren op uw bericht.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search