Sponsoring Mamio

Sponsor worden bij Mamio betekent in contact komen met een groot en geïnteresseerde gemeenschap met circa driehonderd leden en daarbij familie en vrienden  met een multiculturele achtergrond. Als gevarieerde gemeenschap kunnen wij voor onze sponsoren en partners een aantrekkelijk doelgroep zijn.

Wij van Mamio zijn trots op het snelgroeiend aantal jeugdleden. Hierdoor staat Mamio op korte termijn voor een aantal (financiële) uitdagingen. Denk aan het uitbreiden en onderhouden van onze faciliteiten, om ervoor te zorgen dat onze leden optimaal kunnen trainen en wedstrijden kunnen spelen. Om deze uitdagingen te kunnen overwinnen is, naast alle activiteiten en vrijwilligers, geld ook van uitermate belang.

Wij bieden niet alleen reclame, zichtbaarheid of advertentie(s) aan. Wij willen daarnaast ook de voordelen aan onze sponsoren bieden door goed samen te werken en ideeën uit te wisselen. Goede commerciële partners zijn voor Mamio erg belangrijk, wij zoeken partners en sponsoren die actief zijn in  – en voor de vereniging omdat groeien…  dat doen wij samen!

Bij Mamio hebben wij hebben verschillende categorieën voor de sponsor:


Adverteerders

Deze categorie profiteert van losse en/of combinatie van diverse reclamemogelijkheden zoals borden, kantine scherm, website en zo. Hiervoor hebben wij een prijslijst.

Advertentie Losse

x seizoen*

Basis

€ 140 x seizoen*

Speciaal

€ 235 x seizoen*

Compleet

€ 300 x seizoen*

Bestand
Internet logo & link €  55 V V V
Bord trainingsveld € 100 V V V
Bord hoofdveld € 130 V V
Jaar boekje  ¼ blad € 80   V

*op basis van een drie jaren contract


Main Sponsors

Deze sponsor gaat het eerste team financieel steunen en profiteert van alle mogelijkheden over zichtbaarheid (shirts, training pakken, tassen, website, borden langs het veld ed), verder wordt door onze specialist een aanbod op maat gedaan op basis van doelen en verwachtingen van de sponsor.


Officiële leverancier

Deze sponsor gaat het  eerste team steunen maar sluit een commerciële deal als vaste en exclusieve leverancier van Mamio  voor wat betreft producten en diensten dat Mamio als voetbalvereniging nodig heeft om te functioneren  de looptijd van de deal is hetzelfde als van het contract. Verder wordt door onze specialist een aanbod op maat gedaan.


Cosponsor

Deze sponsor gaat ook het  eerste team financieel steunen en profiteert van alle mogelijkheden maar in kleinere mate als de main sponsor Verder wordt door onze specialist een aanbod op maat gedaan op basis van doelen en verwachtingen van onze sponsor.


Commerciële Partners

Deze categorie sluit commerciële deals om diensten en producten van Mamio te produceren en te verkopen, of eigen diensten en producten verkopen aan Mamio leden tegen vaste verlaagde tarieven. Verder wordt door onze specialist een aanbod op maat gedaan

Interesse in een gesprek of meer informatie? Neem met rust contact met ons op, wij hebben altijd de beste deal

commercielezaken@vvmamio.eu

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht. Wij proberen binnen 5 werkdagen te reageren op uw bericht.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search